Wat een jaar

Aan het eind van het jaar is het altijd leuk om even achterom te kijken. Ik merk dat ik niet zoveel ben wezen fotograferen. Waarschijnlijk van wege de situatie rondom COVID. 

Maar  het was ook het jaar (voor mij) van superleuke kansen op fotografie gebied.

Zo mocht ik begin dit jaar het NISI filtersysteem voor systeemcamera’s reviewen. Samen met een Sony A7rII, de Tamron 17-28 2,8 superleuk om deze combinaties te mogen proberen.

Ook heb ik dit jaar mijn eerste online HDR workshop mogen geven dat was spannend maar ook erg leuk om te doen.
Begin 2020 werd ik ook gevraagd of ik wilde spreken tijdens de Pixperience 2020. Door de perikelen rondom COVID werd dit uitgesteld en heeft het evenement in oktober online plaatsgevonden. Dat was echt superleuk om te doen!

En toen kreeg ik plotseling eind juni via instagram de melding dat een van mijn foto’s het startscherm van Windows was. Supergaaf om te zien hoe mijn beeld bij veel mensen op hun computer stond!

Ook kwam het er in 2020 eindelijk van om Workshops te geven. De Avondfotografie workshop in Leiden moest een keertje uitgesteld worden maar toen hij voor de tweede keer werd ingepland was het een groot succes. Leuke deelnemers. Omdat de avond letterlijk in het water viel vanwege de regen hebben we een week later de herkansing benut en dankzij de bikkels van deelnemers was het een geweldige avond.

Ik heb geprobeerd het jaar samen te vatten in een tiental van mijn favoriete foto’s van dit jaar. 

Veel plezier!

Mocht je nog wat tijd overhebben dan is dit de uitgebreide versie…
Close
Go top
error: Content is protected !!