Na het fotograferen is je foto nog niet ‘af’. De helft van het creëren van je visie gebeurt in de Donkere Kamer. In dit tijdperk van digitale fotografie is dat voor veel fotografen Adobe Lightroom. Daar begint ook vaak de uitdaging. Hoe doe je dat toch, een HDR maken? Waarom lukt het mij nooit om goede foto’s met tegenlicht te maken? Hoe krijg je zo’n zonnester mooi scherp in je foto?

Een aantal deze technieken probeer ik, e behandelen in een online seminar. Aan de hand van een aantal voorbeelden laat ik je zien hoe je een bepaalde techniek kan uitvoeren en ben je in gelegenheid om vragen stellen als er nog dingen onduidelijk zijn. Snel simpel en leerzaam, gewoon vanuit jouw eigen huis.

Workshop HDR Editing in Lightroom

Fotograferen met tegenlicht levert vaak veel problemen op voor de landschapsfotograaf. Eén van de technieken van het omgaan van het grote contrastverschil is High Dynamic Range (HDR) fotografie. Hier maak je gebruik van een aantal opnames genomen vanaf een statief. Deze opname’s verschillen van belichtingen zodat je voor de schaduwen een goed beeld hebt en voor de lichte partijen een goede belichting hebt. Maar dan? Hoe krijg je deze belichtingen in elkaar? Als je al over Adobe Lightroom beschikt dan heb je de oplossing al in huis. Het enige dat je dan nog nodig hebt is iemand die het je uitlegt. Daar help ik je graag bij in een online workshop HDR Editing.

Wanneer: Vrijdag 24 april om 15:00 uur

Niveau: beginners met basiskennis van Lightroom

Benodigdheden: Internetverbinding en Chrome of Firefox

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: € 15

Klink het interessant? Meld je dan hier aan!

  Inschrijven Workshop

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Close
  Go top
  error: Content is protected !!