LEVEN! Magazine regio Leiden is een glossy business magazine met een groot bereik. Het is een van de geweldige uitingen waaruit blijkt dat print pakt! Een glossy met een goede mix aan human interest, shopping en een unieke mix van Leidse en regionale bedrijven. 

Er zit een sterke redactie op, de uitingen worden met zorg gefotografeerd, vormgegeven en ook de uitvoering van het drukwerk is top-of-the-line.

Dit keer is het nummer voor mij extra speciaal omdat er een aantal foto’s van mij in staan. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als grafisch vormgever ben ik namelijk ook actief als landschapsfotograaf. Vanuit het snijpunt van mijn twee professies achtte LEVEN! Magazine het interessant om een klein interview af te nemen en enkele pagina’s te wijden aan mijn fotografie. Ik was vereerd! Omdat het dit keer het winternummer betrof hebben we samen een selectie gemaakt van enkele sfeervolle winterfoto’s uit de regio.

Omdat het vullen van een blad als LEVEN! Magazine nogal bewerkelijk is werkt de redactie ver vooruit. Het duurde dus even voordat het nummer is gerealiseerd. Een tijdje daarvoor kreeg ik nog een berichtje van Sander Pardon (een van de redacteurs) dat hij zelfs een van mijn foto’s op de cover had gebruikt! Hoe gaaf is dat!

Uiteraard was ik ook bij de officiële release in Museum Naturalis aanwezig. Een superleuk event op een geweldige locatie. Daar werd de cover onthuld en ontving iedereen uit handen van Gerda Schukking of Sander Pardon de eerste exemplaren. En dat was een leuk kerstcadeautje!

Ik zeg; lezen dat LEVEN!

212 glanzende pagina’s voor een warme winter vol inkijkjes, ideeën en inspiratie. Online doorbladeren kan hier https://levenmagazine.nl/lees-leven-leiden/

Mocht je geïnteresseerd zijn om een beeld als print ingelijst, op canvas of misschien wel als behang te hebben in je huis dan zijn ze beschikbaar in mijn shop.t

Close
Go top
error: Content is protected !!